Palvelut

Palveluihini kuuluvat sekä kehoa ja mieltä rentouttava klassinen hieronta että erityisesti lihasta venyttävä ja muokkaava urheiluhieronta. Hieronta aloitetaan aina perusteellisella lihastasapaino- ja liiketestauksella, jotta pystyn varmasti vastaamaan juuri Sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

 

Klassinen hieronta

Sekä kehon että mielen rentoutumista varten.
Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti, poistaen lihaskireyttä ja kipua koko elimistön alueelta. Vapauttava hieronta myös avaa elimistöä, parantaen nivelten liikkuvuutta ja lihasten joustavuutta.


Urheiluhieronta

Pureutuu klassista hierontaa enemmän lihaksen venyttämiseen ja muokkaamiseen.
Hieronta poistaa tehokkaasti lihaskireyksiä ja -jännityksiä, parantaen joustavuutta ja ennaltaehkäisten vammojen syntymistä. Koko kropan rentoutuessa myös palautuminen on nopeampaa!Varaa aika

Hinnasto

 

30 min – 30 €

Todellinen ensiapu.
Puolen tunnin vapauttavalla hieronnalla pääset eroon pahimmista säryistä ja kireyksistä niska-hartiaseudulla.


45 min – 38 €

Puolivartalohieronta.
Kolmen vartin puolivartalohieronnassa käsitellään joko koko ylävartalo tai alavartalon suurimmat lihakset.


60 min – 45 €

Tehokkaampi puolivartalohieronta.
Tunnin puolivartalohieronnassa käsitellään joko koko ylävartalo tai alavartalon suurimmat lihakset, pureutuen samalla rauhassa myös asiakkaan akuuteimpiin tarpeisiin.


90 min – 65€

Kokohieronta.
Puolentoista tunnin kokohieronta on aina yksilöllinen paketti. Perusteellisessa koko vartalon kattavassa tehohieronnassa keskitytään juuri Sinun tarpeisiisi.


120 min – 75€

Täydellinen paketti!
Kahden tunnin perinpohjaisessa koko kehon täyshoidossa vetreydyt läpikotaisin päästä varpaisiin.Varaa aika

Ajankohtaista

https://www.facebook.com/Hierontapalvelu-Harri-Paso-1623740094598168/

Hierontapalvelu Harri Paso

Olen Oulun urheiluhieroja-akatemiasta valmistunut koulutettu hieroja & urheiluhieroja. Hyvien kulkuyhteyksien päässä limingantullissa kempeleentie 5  sijaitsevissa toimitiloissani otan jokaisen asiakkaan vastaan aina omana yksilönään, pureutuen joka kerta juuri Sinun tarpeisiisi.

Asiakaslähtöiseen repertuaariini kuuluvat niin kehoa ja mieltä rentouttava klassinen hieronta, kuin myös lihasta venyttävä ja muokkaava urheiluhieronta. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika!

Ota yhteyttä

Linnankatu 8,90100 oulu